Kapiteinssloep

Kapiteinssloep

Sinds 1992 bouwt Wajer & Wajer de Kapiteinsloep die voldoet aan alle hedendaagse eisen die gesteld mag worden aan een moderne sloep. Het ontwerp is gebaseerd op de Engelse Kapiteinssloepen uit de jaren ’20 wat u in een oogopslag herkent aan de klassieke contouren van de sloep. Dit model sloep is vermaard om haar legendarische zeewaardigheid.

De Kapiteinssloep wordt in een 7 en 8 meter variant gebouwd. De dubbelwandige romp is afgewerkt met een hoogwaardig houten interieur waar het vakmanschap van af te lezen is door de vele verfijnde details. De elegante lijnen, comfortabele zitplaatsen met goede ondersteuning, stille motor, gering onderhoud en praktische bruikbaarheid vormde de uitgangspunten voor het ontwerp. Hierbij is bijzonder veel aandacht besteed aan de geluidsisolatie waarbij je bij wijze van spreken moet luisteren om de motor zijn werk te horen doen.

Wij bieden de 8 meter Kapiteinssloep aan voor een vraagprijs van € 79.000. De sloep verkeert in nieuwstaat en is voorzien van talrijke opties.

Vraagprijs €79.000

Specificaties    Fotos